O nama

Prevoditeljska agencija Ekonomik sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači za francuski, talijanski i slovenski jezik s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Pratite nas

Ekonomik agencija odsad u ponudi ima ovjerene prijevode sudskog tumača s/na njemački jezik i s/na španjolski jezik.

Potpis sudskog tumača jamči da su prevedeni dokumenti u pravnom smislu legitimni te da se mogu upotrijebiti pri bilo kojoj instituciji u zemlji u kojoj je službeni jezik onaj na koji je tekst preveden.

Ne dopustite da dobra poslovna prilika ostane "izgubljena u prijevodu".
Koliko god truda ulažete u stjecanje povjerenja i dobrog imidža među svojim klijentima, to vrlo lako može pokvariti čak i samo jedna nespretna pogreška u prijevodu.
Međutim, ne radi se samo o ugledu. Prema istraživanju Economist Intelligence Unita, gotovo polovica ispitanih vlasnika i direktora kompanija priznalo je da su im zbog jezičnih nesporazuma i "poruka izgubljenih u prijevodu" propali neki važni i financijski unosni poslovi.

Naša tvrtka potpisala je Kodeks etike u poslovanju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te smo time postali članovi Zajednice za prevoditeljstvo i uvršteni u katalog prevoditelja

Više informacija na: web.hgk.hr/zajednica-za-prevoditeljstvo-info

O novoj knjizi Martine Bajčić koja se bavi profesijom sudskih tumača i prevoditelja saznajte više na slijedećem linku:

www.cambridgescholars.com/towards-the-professionalization-of-legal-translators-and-court-interpreters-in-the-eu

logo

Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih, tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Prijavite se za newsletter