Kontakt

Mobitel:
+385 91 44 52 745

Mobitel:
+385 91 180 81 98

E-mail:
info@ekonomik-agencija.hr

Adresa:
Vukovarska 22, 20 000 Dubrovnik

Pratite nas

ekonomik agencija

Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači za francuski, talijanski i slovenski jezik s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Tijekom našeg rada pokazala se potreba i mogućnost širenja ponude na ostale jezike te smo sklopili ugovore s vrhunskim stručnjacima prevoditeljima za specijalizirana područja pa sada nudimo usluge prijevoda  i s /na ostale jezike.

Tekstove zaprimamo s područja cijele Republike Hrvatske i inozemstva te iste dostavljamo naručitelju u najkraćem mogućem roku.

Ekonomik agencija d.o.o. je članica Zajednice za prevoditeljstvo pri Hrvatskoj gospodarskoj komori https://www.hgk.hr/zajednica-za-prevoditeljstvo, te je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore.

Pismeni prijevod

prijevod bilo kojeg općeg teksta sa stranog na hrvatski jezik ili obratno

Stručan prijevod

prijevod teksta iz područja znanosti, za koji je potrebno poznavanje terminologije karakteristične za to područje

Sudski tumač

prevoditelj koji je imenovan rješenjem Županijskog ili Trgovačkog suda na period od 4 godine

Ovjereni prijevod

prijevod koji izdaje nadležni sudski tumač koji svojim žigom ovjerava istovjetnost s izvornikom

logo

Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih, tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Prijavite se za newsletter